Marktplaats

Op deze pagina kunnen de advertenties van leden voor leden worden geplaatst. je moet hierbij denken aan verenigingsgerelateerde aanbiedingen b.v. op het gebied van spoor en/of treinen. Bij de aanbieding moet ten minste worden aangegeven hoe op de aanbieding kan worden ingegaan. (b.v. e-mailadres of telefoonnummer) . Realiseer je wel dat deze site openbaar is en dat dus de gegevens, die worden aangeleverd niet beschermd zijn. In voorkomende gevallen kan worden verzocht eventuele reacties via de webmaster te laten lopen, maar daar moeten dan wel grondige redenen voor zijn.

Aanbiedingen kunnen, eventueel vergezeld van een foto worden gestuurd naar de webmaster (zie Bestuur), die de advertentie zal plaatsen, mits die voldoet aan de hier boven genoemde criteria.

In principe blijven advertenties maximaal zes maanden zichtbaar. de aanbieder kan ten allen tijden om intrekking verzoeken. Vooralsnog zijn de advertenties een gratis voorziening, maar het bestuur kan alsnog besluiten daar een betaalde dienst van te maken.