Sponsoring

Natuurlijk zou een toeristische ‘Dampfbahn’ niet kunnen rijden als er geen toeristen waren die de baan bezoeken. De Nederlandse sectie van de VFB zet zich in om in Nederland meer mensen van het bestaan van de Dampfbahn Furka-Bergstrecke op de hoogte te brengen. Dit doet zij door met een stand op beurzen present te zijn en door artikelen en informatie over de DFB aan de Nederlandse spoorwegpers te verschaffen. Een aantal bedrijven en instellingen ondersteunt ons doel door middel van financiële sponsoring. Wij bedanken onze sponsors hartelijk voor deze financiële steun en laten u via deze website kort met ze kennismaken.

Huidige sponsoren van de VFB Sectie Nederland:

doxDe firma Dox Support sponsort d.m.v. een advertentie in ons vereningsblad ‘de Tandstaaf’. De documentaire informatiefunctie is een cruciale schakel in iedere werkorganisatie. Daarbij is expertise van het grootste belang. Immers, professionaliteit ligt aan de basis van efficiënt informatiebeheer. Voor meer informatie bezoekt u de webpagina: www.doxsupport.nl.

logo vdbBij ‘van den Burg beeldproducties’ is het voor VFB leden mogelijk alle video’s en DVD’s van spoortrajecten in Zwitserland met 10% korting te verkrijgen. Ook werd in nauwe samenwerking met ‘van den Burg beeldproducties’ een volledige DVD geproduceerd waarop de Furka-Bergstrecke in zijn geheel belicht wordt. Van den Burg beeldproducties maakt overigens meer dan alleen films over spoorwegen in Zwitserland. Meer informatie over alle uitgaven van ‘van den Burg beeldproducties’ vindt u op www.mixmediastore.com. De webwinkels Trainstore en Swissstore verkopen beide het ruime aanbod aan DVD’s en overige beeldproducties die van den Burg de afgelopen jaren produceerde. Daaronder uiteraard ook ‘onze eigen’ DVD over de Furka-Bergstrecke.

HthHdgroen Adviesbureau Huisman te Deest houdt zich op landelijke schaal bezig met planontwikkeling, procesmanagement en directievoering van middelgrote bouwprojecten, vanaf de allereerste programmatische vraagstelling van de opdrachtgever t/m de oplevering van het bouwproject door de bouwkundig aannemer en installateurs. Dit betreft zowel nieuwbouw als verbouw. Daarnaast ook het management rondom grote bouwschades, faillissementen en opleveringsperikelen. Voor verder informatie: www.adviesbureau-huisman.nl of e-mail naar : info@adviesbureau-huisman.nl

 

Wanneer uw bedrijf ons doel ondersteunt zijn wij zeer blij met uw financiële bijdragen. Als tegenprestatie zijn diverse advertentiemogelijkheden (in ons verenigingsblad of op de website) mogelijk. Mocht u zelf ideeën hebben rondom de promotie van uw bedrijf binnen onze sectie dan zijn wij uiteraard zeer graag bereid met u in gesprek te treden. Voor alle informatie met betrekking tot sponsoring kunt u contact opnemen met Peter Westmijze. Contactgegevens vindt u op de pagina Contact.