Disclaimer

Disclaimer.

Sinds 1 maart 2016 is de oude site uit de lucht gehaald door de provider. De informatie van deze site is op 16 en 17 maart 1 op 1 overgezet naar een nieuwe provider in een nieuw systeem.Mocht men onvolkomenheden en/of tekortkomingen constateren, meldt dat dan aan de webmaster, (zie Bestuur)

Voor actuele informatie betreffende de trein en het tracé, zie de officiële site van de VFB (onder LINKS).

Deze site is ontwikkeld om geïnteresseerden uit Nederland kennis te laten maken met de Dampfbahn Furka-Bergstrecke en om de leden van de Verein Furka-Bergstrecke Sectie Nederland actuele en volledige informatie online te bieden.

Dit is niet de officiële site van de Dampfbahn Furka-Bergstrecke, maar de site van één van de secties van de Verein Furka-Bergstrecke, namelijk de Verein Furka Bergstrecke Sectie Nederland. Deze website is niet bedoeld voor commerciële doeleinden.

Alle gebruikte logo’s kunnen beveiligd zijn met een copyright. Voor meer informatie over de copyrights van deze logo’s bezoekt u de sites die aan de logo’s verbonden zijn. De webmaster heeft geprobeerd zoveel mogelijk afbeeldingen uit bezit van de VFB Sectie NL te gebruiken. Mocht u echter een afbeelding tegen komen welke zonder uw toestemming is gebruikt en indien u wilt dat de afbeelding van deze site verwijderd wordt, stuurt u dan alstublieft een e-mail aan de webmaster.

De webmaster van deze site kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de informatie die verschaft wordt op de door ons gelinkte websites. De gelinkte pagina’s worden regelmatig door de webmaster gecontroleerd, maar wij hebben geen enkele invloed op de inhoud van deze websites. Wanneer één van de gelinkte websites zaken bevat die het aanzien van de Dampfbahn Furka-Bergstrecke of de Verein Furka-Bergstrecke kunnen beschadigen zal de link naar deze website direct van onze linkspagina verwijderd worden.

Mocht u bij het aanklikken van één van de links in onze ‘links-sectie’ een site tegenkomen die het aanzien van de DFB kan beschadigen of die zelfs tot gerechtelijke procedures zou kunnen leiden; mailt u dan alstublieft de webmaster zodat zo snel mogelijk actie ondernomen kan worden. Ook voor vragen, opmerkingen of klachten over deze website kunt u de webmaster mailen via onderstaand e-mail adres:

Voor alle informatie met betrekking tot copyrights van logo’s en afbeeldingen van DFB materiaal verwijzen wij u door naar de officiële pagina van de Dampfbahn Furka-Bergstrecke:
www.furka-bergstrecke.ch

Copyright © 2005-2016 Verein Furka-Bergstrecke Sectie Nederland